Radio BOLO Showavond

3 oktober 2015
De Gouden Leeuw Bergeijk
Aanvang 20.00uur

De Radio BOLO showavond dit jaar in het teken staan van Stichting De Nieuwe Levenskracht Bergeyk. Deze stichting zorgt voor mensen die het even moeilijk hebben door onvoorziene omstandigheden een handje te helpen op wat voor manier dan ook. U kunt alles lezen over deze stichting op hun website. Mocht u zich als ondernemer geroepen voelen en deze avond financieel te steunen neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Veel muziek uit de jaren 60, 70, en 80 zal door de BOLO jocks Lovable Harry, Johnny Angel, Peter van Deijck, Sillyputty en Jos van het Groeneveldt gedraaid worden. Deze muziek staat centraal op deze avond en zal bij iedereen die aanwezig is op deze avond zeker herinneringen oproepen uit het BOLO tijdperk. Uiteraard draaien onze dj’s ook nummers op verzoek (waar zie je dat nog). Onze avond was nog nooit zo gevarieeerd. We hebben humor, het Nederlandstalig levenslied, duetten waarvan je het niet verwacht, jong talent en ouwe rotten in het vak. Kortom voor elk wat wils op de BOLO bühne.

Regionale artiesten treden belangeloos op!

De artiesten van de avond treden geheel belangeloos op om onze benefiet avond te steunen. Deze talenten komen allemaal uit de regio Bergeijk. Enkele namen zijn al bekend, we noemen er een paar:

  • Barry van den Dungen is een ouderwetse bandparodist uit Valkenswaard die al jaren meedraait. Hij zorgt voor veel humor en parodie met zijn legendarische act.
  • Harald van Kruysdijk en Britt Besselink. Beide afkomstig uit Bergeijk. Hij is de leadzanger/gitarist van de rockband SQY en heeft eigenlijk geen introductie nodig, hij is gewoon top. Zij is de vriendin van de leadzanger/gitarist van de rockband SQY en zingt ook behoorlijk goed, e ook zij is gewoon top. Hun optreden tijdens het ploegfestival viel bij iedereen in de smaak. Reden genoeg om hen uit te nodigen op onze showavond. Het wordt een geweldig duo optreden waar menigeen kippenvel van zal krijgen.
  • Marjo Sprengers is een goede bekende van onze collega dj Sillyputty. Toen zij werd gevraagd om belangeloos op te treden op onze avond hoefde zij niet lang na te denken … “tuurlijk doe ik mee!” aldus Marjo. Haar repertoire is nogal breed van het Nederlandstalig levenslied tot de grootste countryhits. Zij doet er alles aan om haar band ook mee te krijgen op de BOLO bühne om zo als rode draad de avond op te luisteren.
  • Kevin Peels is een 17 jarig talent uit Eersel en zeer veelzijdig. Hij begeleid zichzelf op gitaar en speelt nummers van Coldplay tot rocknummers uit de jaren tachtig. Een ongekend zang talent dat hij zeer zeker van zijn veel te vroeg overleden vader heeft. Een absolute must om deze kerel te zien optreden op onze showavond. En dames, hij ziet er ook nog goed uit!
  • John Hospel is het feestbeest van de kempen. Wie het genre van John kent weet wat er te wachten staat deze avond. Met zijn Nederlandstalige hits weet hij steeds weer de zaal in de polonaise te krijgen.
  • Linda Jansen is de vriendin van John Hospel en zingt al jaren een deuntje mee. Haar repertoire is ook zeer breed. Van Anouk tot Guus Meeuwis en The Rolling Stones tot Melissa Eldridge. Ze heeft het al zover gebracht dat zij onlangs mee deed aan de voorronde van The Voice of Holland. Even afwachten hoe dit allemaal gaat lopen om deze topper te strikken voor de showavond.

U ziet het, het beloofd en onvergetelijke avond te worden op zaterdag 3 oktober. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste plaatsen hebt, reserveer dan nu de kaarten via ons online bestelformulier. Nader informatie volgt nog dus houdt onze website in de gaten voor alle details.

Vergeet niet ons ook te volgen via facebook!

Klik en bestel HIER uw entreekaartjes2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.